Maanantaiblogi

Tieteen kieli

Psykologia-lehden lisäksi kotimaisilla kielillä julkaistaan muitakin laadukkaita tiedelehtiä. Merkitse kalenteriin lauantai 13.10.2012 kello 10–18. Silloin Heurekassa vietetään tiedejulkaisujen päivää.

Kiinnostaako, mitä tapahtui kerran kenttätöissä? Entä uskotko, että tieto on valtaa ja politiikkaa? Suomalaisissa tiedelehdissä päästään pintaa syvemmälle. Kotimaisten tiedelehtien sivuilta selviää, mitä Suomen tieteessä tapahtuu.

Heurekassa pääsee lokakuussa näkemään tieteentekijöitä myös livenä haastatteluiden ohessa ja eri tiedelehtien päivystyspisteissä. Psykologia-lehden lisäksi selailemaan pääsee useaa eri tiedelehteä, sillä paikalla ovat kanssamme myös Janus, Kulttuurintutkimus, Lakimies, Media & viestintä, Naistutkimus, Nuorisotutkimus, niin & näin, Politiikka, Puhe ja kieli, Sosiologia, Teologinen Aikakauskirja, Terra, Tiede & edistys, Tiedepolitiikka ja Nykykulttuurin julkaisusarja.

Psykologiaa löytyy myös planetaariosta. Tule kuuntelemaan ja katsomaan, miten muisti toimii. Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla lauantaina 13.10.2012.