Ajankohtaista

Etsimme opetus- ja hanketehtäviin kehittämisorientoitunutta henkilöä, jolla on monipuolinen ja ajantasainen psykologin osaaminen. Tarjoamme sinulle innovatiivisen työympäristön ja mahdollisuuden olla tulevaisuuden tekijä opetuksen sekä tutkimus- ja kehittämishankkeiden kautta.

Hakijana olet kiinnostunut kouluttamaan tulevia ammattilaisia käytännönläheisen opetuksen kautta valmentavalla otteella sekä kehittämään pedagogiikkaa. Olet halukas toimimaan opiskelijoiden kanssa tutkimus- ja kehittämishankkeissa sekä läheisessä yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajien kanssa.

Lue lisää

Ajankohtaista

Toimituksen vaihtumisen takia Psykologia-lehden vuoden 2023 viimeinen numero ilmestyy tuhtina triplanumerona. Lehti on parhaillaan taitettavana, mutta joulupyhäin takia se ehtii painoon vasta alkuvuodesta 2024. Vuoden 2023 tilausmaksun maksaneilla lehti tulee tammi-helmikuun vaihteessa. Toimitus pahoittelee viivästystä ja toivottaa lukijoille hyvää joulunaikaa!

Lue lisää

Ajankohtaista

Kirsti Lagerspetzin pro gradu -palkinto myönnettiin Sara Liinamolle Tampereen yliopiston sosiaalipsykologian oppiaineeseen tehdystä opinnäytetyöstä ”Persoonallisuustesti sosiaalisena konstruktiona. Diskurssianalyyttinen tutkimus psykologisesta testaamisesta osana rekrytointia”. Palkintosumma on 300 euroa.

Lue lisää